Konta bankowe · Opinie i Oceny · Promocja mbanku: założ ekonto i zyskaj nawet 100 zł premii

Promocja mbanku: założ ekonto i zyskaj nawet 100 zł premii

Opinie (9)

promocja mbanku

Dla nowych klientów mBank przygotował promocję „Rachunek z premią 100 zł”. Uczestnicy promocji w ciągu dwóch miesięcy po założeniu rachunku mogą zgarnąć aż 100 zł .

Czas trwania promocji

Promocja trwa od 24 listopada 2014 roku do 28 lutego 2015 roku. Aby otrzymać premię, rachunek należy założyć w okresie od 24 listopada 2014 roku do 31 grudnia 2014 roku .

Kto może uczestniczyć w promocji?

Promocja stworzona została z myślą o nowych klientach detalicznych mBanku . Aby wziąć udział w promocji, należy złożyć wniosek o rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy eKonto łącznie z debetową kartą płatniczą w czasie trwania akcji „Rachunek z Premią 100 zł”. Wniosek o otwarcie eKonta należy złożyć klikając poniżej:

mbank promocja 100 zł za konto

Aby wziąć udział w promocji, należy zawrzeć z mBankiem umowę o prowadzenie rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego eKonto.

Warto zwrócić uwagę także na to, że akcja skierowana jest jedynie w stronę osób fizycznych, które do dnia 24 listopada 2014 roku nie posiadały w mBanku indywidualnego bądź wspólnego rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego oraz nie były pełnomocnikiem klienta taki rachunek posiadającego.

Jak skorzystać z promocji?

Premia 50 zł w pierwszym miesiącu po podpisaniu umowy przysługuje posiadaczom rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego z debetową kartą płatniczą, którzy spełnią 3 podstawowe warunki:

  • w pierwszym miesiącu kalendarzowym na konto klienta jednorazowo wpłynie kwota minimum 500 zł
  • uczestnik promocji musi w określonym miesiącu wykonać oraz rozliczyć płatność bezgotówkową na kwotę nie mniejszą niż 250 zł
  • płatność kartą nie może zostać anulowana w kolejnym miesiącu kalendarzowym

Kolejne 50 zł uczestnik promocji może otrzymać w drugim miesiącu. Tutaj również musi spełnić 3 kluczowe warunki:

  • na jego rachunek w danym miesiącu kalendarzowym jednorazowo musi wpłynąć kwota minimum 1000 zł
  • musi wykonać oraz rozliczyć transakcje kartą płatniczą na łączną sumę co najmniej 250 zł
  • transakcje kartą nie mogą zostać anulowane do końca kolejnego miesiąca kalendarzowego

Co rozumiane jest poprzez płatność bezgotówkową?

Za bezgotówkowe transakcje organizator promocji uznaje wszelkie płatność wykonane i rozliczone w punktach o charakterze handlowo-usługowym oraz inne transakcje bezgotówkowe wykonane za pomocą karty debetowej bądź kredytowej wydanej do rachunku eKonto.

Kiedy otrzymamy premię?

Premia w wysokości 50 zł trafi jako zwrot na rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy do końca miesiąca , w którym klient spełni warunki obowiązującej promocji.

Uczestnik promocji może również otrzymać jednorazowy zwrot na rachunek eKonto kwoty 100 zł pod warunkiem, że w drugim miesiącu po podpisaniu z mBankiem umowy spełni łącznie warunki promocji:

  • jednorazowy wpływ 1500 zł
  • łączna płatność kartą 500 zł
  • brak anulowania tej transakcji do końca kolejnego miesiąca kalendarzowego
mbank promocja 100 zł za konto

Promocja mbanku: założ ekonto i zyskaj nawet 100 zł premii - Koniecznie oceń bank.

Ocena:
3.65 na 5
3 głosów
1 2 3 4 5



Opinie, oceny, komentarze (9 odpowiedzi) :

Dodaj swój komentarz »
dajestowke dajestowke
29.03.2017. 15:57

Od lat korzystam z usług mBanku

Witam, wraz z moją dziewczyną od lat korzystamy z usług mBanku. Pewnego razu gdy po raz kolejny zobaczyłem na bilingu opłatę za wypłatę gotówki w bankomacie, powiedziałem dosyć tego i postanowiłem poszukać innego banku w darmowymi wypłatami ze wszystkich bankomatów...
Nie będę zanudzał, przeprosiłem się z mBankiem i nie korzystam bez potrzeby z dziwacznych bankomatów bez potrzeby lub płace plastikiem.
Jeśli szukasz banku do użytku codziennego, płacenia za aukcje czy odbioru płatności to śmiało polecam mBank.
Szczerze polecam, powodzenia :)


artur skrzyski artur skrzyski
02.08.2016. 21:19

mbank

Jeżeli ktos ma ochote na to żeby jego rachunek został zablokowany na podstawie wyssanych z palca
i nie przedstawionych tez działu bezpieczeństwa mbanku to polecam po 3 dniach zblokowali mi rachunek i po rozmowie z trzema osobami w tym jedna w banku spełnieniu ich wymagań rachunek ciągle jest zablokowany a każda z osób z która rozmawiałem mówi zupelnie coś innego miatając się w tym co mowia, a jak sie udowodni ze przed chwila mowila cos innego to twierdza ze nie rozumiesz co do ciebie mowia powołuja sie na art ze swojego regulaminu ktory nic nie mowi. Tak więc jak ktos lubi miec pieniadze i z nich nie korzystac to polecam mbank


Zidan Zidan
25.01.2016. 10:08

a ja lubie mBank

Widze tu sporo negatywnych opinii. w sumie to sie nie dziwie bo zazwyczaj sam jak wchodze na jakies fora to po to zeby obsmarowac. ale w tym przypadku musze napisac ze mam konto w mbanku i sobie chwale. Mialem kiedys problem ale zadzwonilem na infolinie i wszystko zostalo wyjasnione. Nawet zwrocili mi oplate za karte :) może tez powinniscie zadzwonic i wyjasnic sytuacje?


Rafa Rafa
03.12.2015. 21:57

Chwyt na ograbienie nowego klijenta z kasy

Nie dajcie się nabrać mBank to złodzieje i oszuści wiem co mówię miałem tam konto 8 lat a Prezes zarabia 3ml rocznie kosztem pracowników i klientów


Patrycja Patrycja
14.09.2015. 19:43

dranie

na poczatku ladnie pieknie,mialo byc za darmo, jesli wydam bodajze 200 karta meisiecznie. i tak zdzieraja na konto!!!! ciagle zmiany regulaminu


marcin marcin
06.08.2015. 13:03

Opinia

Oplaty za wszystko co mozliwe, poczatek darmowy, pozniej zmiana regulaminu i oplaty np. za zmiane pinu przez serwis internetowy 2zł. Przy zamykaniu konta 13 lipca br po upewnieniu sie ze po uplywie 30dni nastapi zamkniecie rachunku, otrzymuje przelew na ktory czekam 3 sierpnia na pokazna kwote, 4 sierpnia br zamykaja konto srodki przekierowuja na konto techniczne, sugerujac ze musialem podac jakies konto...


wilchelm wilchelm
18.06.2015. 09:33

mBank

Mam nadzieję że ktoś kto to przeczyta zastanowi sie 10x nim skorzysta z konta w mbanku
To jakieś kolejne towarzystwo wzajemniej adoracji i skubania klientów na wszystkie możliwe sposoby. Czasu by nie starczyło aby tutaj opisać moje doświadczenia z tym "bankiem", a zaczęło się niewinnie od tego że chciałem wykupić OC , ale nie da się zapłacić polisy przelewem u nich musisz założyć ekonto
i tu się zaczyna jazda ze skubaniem opłatami na każdej pseudo pomocy w celu założenia konta i dokonania przelewu , które to operacje do granic możliwości i absurdu , komplikują i utrudniają a wręcz nawet torpedują wprowadzają w błąd podając sms niewłaściwe hasła i loginy , aby zmusiś z korzystania z ich pomocy płatnej oczywiście


Milenka Milenka
29.12.2014. 16:09

Ostatnie 2 dni by zarobić 100 zł

Powoli zbliża się koniec promocji, w której można bardzo łatwo zarobić 100 zł, a do tego zyskać jedno z najlepszych kont bankowych obecnie. Polecam, bo prawdopodobnie więcej takich okazji nie będzie.


Piskorski Piskorski
22.12.2014. 21:04

Rachunek z premią 100 zł

Fajna promocja, szkoda tylko, że dla nowych klientów.


Dodaj własną opinie, zadaj pytanie

* = wymagane pole

:

:

:

:


Copyright © 2005-2017 Bankowe-Konta.info
Wszelkie prawa autorskie zastrzeżone. Kopiowanie/rozpowszechnianie artykułów zabronione !